Ilyen árak fogadják a Miskolci Piknikre kilátogatókat

Megosztás

Egy sima lángos 1000 Ft, a palacsinta darabja 500 forint a hétvégi rendezvényen. Egyesek mérgelődnek az árak miatt, mások szerint ez még így is mínuszos az árusoknak.

A hétvégén rendezik a Miskolci Pikniket széles programkínálattal: a pontos menetrendről itt írtunk részletesen.

Németh Csaba újságíró képgalériája jóvoltából azt is megnézhetjük, nagyjából milyen árakra számíthatnak az ételek tekintetében a Piknikre kilátogatók. A lángos például 1000 forinttól indul, ha sima lángosról beszélünk, de a tejfölös már 1500, a sajtos 1700 forintba kerülhet egyes helyeken, egy gyrosos göngyöltért pedig 2800 forintot kell fizetni – de látni ennél magasabb árakat is a fotóknál:

A palacsinta darabja – függetlenül attól, hogy milyen ízű – 500 forint, de kapható többek között minifánk is, aminek 12 darabja kerül 2000 forintba.

A Miskolc és Én Facebook-csoport tagjai között megoszlanak a vélemények az árakról: “Nagyon drága minden, egy adag étel 5-6000 Ft, 3 főnek mar 18000 Ft” – írta az egyik kommentelő. Többen viszont megvédték az árusokat:

“Mi olcsó? Senki nem saját maga ellensége szerintem. Ha csak a helypénzt termeli ki, akkor is mínuszban van. 1 kg kenyér 1000 Ft, az talán olcsó?” – mutatott rá az egyik hozzászóló.

“Szerintem meg nem fontos ilyen helyen enni. Aki csak azért megy oda ,hogy köpködjön, hogy milyen drágaság van, maradjon otthon! A többieknek meg jó étvágyat, jó szórakozást!” – írta egy másik csoporttag. A bejegyzés Németh Csaba posztjával itt található.

(Fotó: Németh Csaba oldala)

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek